آناد - آگهی GMP چیست؟

GMP چیست؟

GMP چیست؟

GMP مخفف Good Manufacturing Practice (شرایط خوب (مطلوب) زیرساختار) است که فونداسیون اصلی سیستم HACCP است. در واقع GMPپایه و اساس نظام‌های ایمنی مواد غذایی (HACCP) است و اجرای این اصول سلامت محصول را طبق استانداردهای مورد نظر تامین می‌کند. اصول GMPعوامل کنترلی هستند که بر کل عملیات تولید و کنترل کیفیت تمرکز دارند، نه بر یک فرایند خاص.
وقتی صحبت از علوم و صنایع غذایی می‌شود، نخستین تصویری که در ذهن نقش می‌بندد کارخانه‌های صنایع غذایی هستند و اولین مسئله‌ای که مورد توجه قرار می‌گیرد شرایط موجود برای تضمین کیفیت، ایمنی و سلامت محصولات غذایی است و به تبع، به دنبال راهی برای محقق شدن این امر می‌گردیم.
متاسفانه بسیاری از کارخانه‌های فعال در ایران بدون رعایت اصول یادشده ساخته شده و تعداد بسیاری نیز در حال ساخت است که اصول GMP در ساخت این کارخانه‌ها اصلا و یا تا حد زیادی رعایت نمی‌شود. اصول GMP در کارخانه‌های مختلف مثلا کارخانه‌های نوشابه‌سازی، صنایع لبنی و صنایع فراورده‌های گوشتی و...متفاوت است و باید توسط کارشناسان خبره در این‌گونه کارخانه‌ها پیاده و اجرا شوند.
قبل از اجرای سیستم HACCP و استقرار آن در کارخانه‌ و اخذ مدرک باید فونداسیون و پایه را بنا نهاد که GMP نام دارد.


GMP موارد زیر را شامل می‌شود:
1 _ EC 93/43
2 _ Codex 97/13
3 _ مقررات فضای هر محصول

با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس : 22227858-021
فکس:22227854-021
ایمیل: QAL_IRAN@YAHOO.COM

تهران، میرداماد، میدان محسنی، برج بیژن، طبقه 4، واحد 1

http://www.qal-iran.ir/